linaamariaakarlsson

Don’t you worry cause I’m gonna have a real good time

Publicerad 2011-04-27 19:07:30 i Allmänt,

åka moppe till en sjö, sitta på bryggan myysa och äta gott, spela lite fotboll, cs, skratta, myssaa joo jag älskar att umgås med min pojkvän! ♥ vi hade även planer på att gå upp vid 4 och kolla på någon hockeymatch, men smart joel glömde ställa alarm, så vi vakna 8 ist (av mitt alarm, tur att jag har lite koll) så vi åkte till Linköping! joel handla massor :O :O sjuk pojk. han ville även bli bjuden på fika så hade inget val juu.. :( hehe men nu sitter då jag i hans blåa rum och ska sitta här själv till 9, kul ju! '

vi har åkt så många varv men det är alltid lika svart

Publicerad 2011-04-26 08:48:29 i Allmänt,

blev mysspyss me amanda vid bostingen igår med, grillad kyckling, godis, vindruvor. hur mysigt som helst! åkte hem efter några timmar och gick ut o gick en lång runda sen hem och lyssna på lasse! finns seriöst ingen bättre människa än amanda, fööör bra är du! love! bilderna lägger jag upp någon annan dag, för hinner inte nu hehehe. morfar kommer och hämtar mig snart då jag ska putsa massor fönster i Södra Vi. Ikväll åker jag till Kaggebo igen. känns hemsk att jag inte kommer få träffa joel på hela veckan. värför blir det såhär varenda lov?! :( buhuhuh. saknar han redan för mkt. :(

färglöst

Publicerad 2011-04-25 15:55:20 i Allmänt,

hemma efter sjukt bra dagar i Kaggebo! Snart kommer Amanda och vi hade planer på att mysa vid en sjö, men fårse hur det blir. ingentiing är klart just nu och tyyp döda mig vad jobbigt allting är!

du läser mig, kapitel för kapitel

Publicerad 2011-04-20 17:32:20 i Allmänt,

hatar lektionerna på onsgagarna... sjuuuuuukt sega! hatar allt med den här dagen. fick prata med en Tysk tjej halva dagen som inte kunde svenska, så hade inget annat val än att prata engelska med henne, det vore ju en fördel om man själ förstår vad man säger. tappade ett glas som blev till tusen glasbitar. skärde av en bit av naglen när jag skulle skära ost. gjorde helt FEL på svenskan och slåg i armen när jag skulle kolla i skafferiet. otursdag? lika bra att jag går och lägger mig så jag inte förstör något mer! har även världens knäppaste mattelärare. har fått i uppgift att vi ska ta reda på Vimmerbys godaste, största, billigaste och snabbaste pizza! hahha så blir att gå ner till en pizzeria och äta en pizza mäta den osv, känns ju inte lite konstigt.

dagens oufit

Publicerad 2011-04-19 07:49:38 i Allmänt,

tights - Lindex
shorts- hm
linne - cubus
tröja - ellos
smaaaart tjej som försovs sig 35min men ändå sitter här. hehe

himlen är oskyldigt blå, som ögon när barnen är små

Publicerad 2011-04-17 17:49:20 i Allmänt,

har åkt cab första gången för igår, vilket inte var helt fel. Har även jobbat massor ute i trädgården. Snart ska mamma och jag gå ut och gå och sen blir det att plugga lite. 4 dagar kvar i skolan sen loooooooooooooov! åker till Kaggebo med jois på torsdag. Liseberg på Valborg med joel, och ullared med mamma! finns en del saker att se fram emot!

livet har en mening, min mening är du

Publicerad 2011-04-12 20:08:04 i Allmänt,

paaaaanik! mamma kommer hem och nåong timma. och så väl som jag känner henne så vill hon ha en överraskning när hon kommer hem. så fick panik. gjorde en snabb ostbricka, dock kom jag på att hon kommer hem om 1 timma :( så äpplerna kommer att ha ruttnat när hon kommer hem.. :(  bralina! nämen, nu står det dukat på borde med blommor och ljuus! i ugnen ligger baguetter och på bänken står då ostbrickan plus en till bricka med kex och 2 cremer till eller vad man ska säga, tacosmak och löksmak. hoppas hon blir glad, hehhe

känner rädslan nu för skillnaden att leva

Publicerad 2011-04-11 09:53:07 i Allmänt,

sjuuk så in i :( men blir att slänga i min ett par tabletter och åka upp till skolan och göra engelskaprovet. sen hem igen.. har även världens snällaste farmor som ställer utt och kör mig till skolan idag, så jag slipper gå och blåsa bort. ikväll blir det  middag hos farrmor med då jag ska äta tills jag spyr.

You know I know how

Publicerad 2011-04-07 17:03:17 i Allmänt,

är as glad för jag klarade matlagningsprovet idag på hemkunskapan :) nu är det bara engelska provet kvar, sen tror jag inte att det skulle vara några mer prov innan påsklovet. 2 veckor kvar i skolan innan påsklovet och ungefär 40 dagar kvar till sommarlovet! ( om mamma och jag räknade rätt) ska sova nu eftersom jag typ är sjuk! hah. hoppas att jag hittar tid till att slinga håret ikväll! imorgon blir det en idrottslektion sedan att gå ner till gymnasiet på någon musikgrej sen upp och ha engelska i 40 minuter, sen slutar man, helt okej dag ;) blir nog mys med joel imorgon och på lördag blir det Kaggebo! hade bra! :D


jag börjat tro att vi kan gå genom eld

Publicerad 2011-04-06 17:02:34 i Allmänt,

världens sämsta cpiaste skit äckel dag! blev ev promenad hem från skolan, då jag rensade huvudet, och kom på allting. så jag roder verkligen att, om allt är fel, gå en runda och rensa tankarna lite!
när jag kom hem blev det att göra piroger. hahha jag är inte jätte bra på att hålla på med äggen upp och ner, så jag fick göra om det 4 ggr! känner bara hur bra det kommmer gå på hemkunskapsprovet imorgon! nämen dem va faktiskt rätt goda! blir nog att plugga till engelskaprovet. Om någon timma, kommer joel hit.  <3

måndag-fredag blev en kedja kring min fot

Publicerad 2011-04-04 18:44:41 i Allmänt,

det ända jag längtade till den här måndagen var att få ha idrott! men icke då, maria var sjuk så lektionen blev inställd. men snälla staffan fixade så att vi kunde vara där inne ändå. spelade suck med emil och anton och därefter basket med emil,anton och staffan. när jag väl skulle byta om så märkte jag att mitt linne var borta.. någon har snått det. jätte kul! verkligen jätte mysigt och gå runt i jeans, bh och kofta? nejva. så fick panik där ett tag :( men fick iaf låna julias linne. taaaack! nu sitter jag hemma och försöker skriva på hemkunskap uppsatsen om piroger. går verkligen jätte bra. hejhej ig!

♥♥♥♥♥ - love

Publicerad 2011-04-02 17:39:55 i Allmänt,

är ledsen men hade verkligen inte tid att blogga igår, eftersom det var 1/4 igår så var det 5månader med joel! ♥
då det blev att baka kladdkaka med honom och myssaaa. på kvällen åkte jag till julia där gänget var. himla kul. som alltid! bilder kommer ;) om några timmar ska jag åka till min favorit och mysa massa med honom! läääängtar!

joel. jag vet faktiskt inte vart jag ska börja. jag inser verkligen att du är killen i mitt liv och att just jag har fått dig, är jag verkligen världens stoltaste för! bara en dag utan dig så skave saknaden. tack för alla fina minnen som vi delar! utan dig, skulle jag känna rädslan för skillnaden att leva. finns inga ord som kan beskriva min kärlek till dig. jag älskar dig!  

föralltid!

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela