linaamariaakarlsson

sen då något ur mig försvann

Publicerad 2011-03-29 18:50:38 i Allmänt,

en bättre farfar finns det inte. du var verkligen den bästa! den som såg att man grät fast att ens ögon var torra. och så kul som vi hade. allt du gjort för mig. stöttat. allttid trott på mig! 6år sen du dog och jag saknar dig mer än någonsin :'(
hoppas du har det bra. för det är dy verkligen värd. farfar♥♥

jag kommer alltid att älska dig. <3

26/3

Publicerad 2011-03-27 22:55:58 i Allmänt,

lördagskvällen tillbringades med amanda,josefine och julia! ♥ blev att äta 3rätters massa prat och myyys! älskarer!


Och du berätta' att du saknar mig i natt, det gör jag med

Publicerad 2011-03-26 10:18:46 i Allmänt,

sista dagen på öob kändes lite sorlig :( dagen gick väldigt fort. fick lunchrast i 2timmar! då det blev att gå till Konsum med Julia och Emil och äta lite. haha nyttigavi! vi gick även på stan och hittade dem här 2. jag är helt störtförälskad. kärlek vid första ögonkastet! :') gick tillbaka några timmar till öob och frontade och hjälpte kunder :)) fick sluta tidigare och fick ett asa stort påskägg av dem med en massa saker i! blev en aning glad! :D :D gick sedan på stan lite till med Julia och Joel sen drog vi till ica och köpte allting tills lördagkväll! cyklade hem med en massa kassar .. haha. på kvällen blev det att äta ostbricka och spela femhundra med mamma,pappa och joel! bra fredagskväll! ♥

 

 

 

even if the sky is falling down

Publicerad 2011-03-24 18:09:45 i Allmänt,


kommer vi överleva!
jag älskar dig enormt mycker ska du veta!
och ingen känner mig så väl som du. ♥
snart har vi 5månader, och att vi tog oss igenom den här
månaden, säger att vi, kommer klara allt.
even if the sky is falling down.
glömm mig aldrig.
puss!

jag kan inte ljuga för dig, för du känner mig allt för väl

Publicerad 2011-03-23 20:48:39 i Allmänt,

allt känns så extremt bra just nu. har absolut världens finaste och bästaste vänner! och mår helt enkelt bra. kom hem runt halv 5 idag och då lagade jag mat till mamma och mig och efter det gick vi halv milen! pluggade lite och cyklade 1mil nyss. sitter nu och äter fruktsallad till mästerkocken. är bara 2 dagar kvar på praon och sen är det helg! :) det ända som är planerat för helgen, är lördagkväll då det blir att laga 3rätters med vänner! 


jag hatar rubriker

Publicerad 2011-03-22 18:10:07 i Allmänt,

fick sluta vid 12 idag, lunchade fina lunchen med julia i solskenet som bestod av festis,winebröd,kakor,fil. träffade även Emil, Hugo och Martin. cyklade upp till skolan för att pussa lite på joel. snart kommer julia och då blir det en promenad i skogen, vädret är härligt med! :) blir nog att plugga sen med. blir långdag imorgon så får se om jag hinner blogga! 


finis!

öb vecka

Publicerad 2011-03-21 08:01:51 i Allmänt,

ska snart cykla, (för första gången iår) till öb. där jag ska praoa den här veckan! från 08.30-16.00 men jag slipper ändå inte pluggandet!! kul med sömnlösnatt oså med. blir nog att luncha med julia med! pussssss


Take, take, take it all, But you never give

Publicerad 2011-03-20 20:02:03 i Allmänt,

helgen var hur bra som helst! i lördags hjälpte jag pappa att städa, därefter åkte vi till Tuna för att kolla när jois spelade fotboll! på kvällen lagade jag och joel piroger och myste i tv frmaför, smartare än en femte klassare! ;)
tog även en promenad till tallgatan. vi va så sociala och somna på soffan. :O
sen idag har vi kollar på innebandymatchen, och dem vann med 5-3! nu ska jag snart se solsidan. försöker även att planera lite för veckan då det är prao och då ska jag va på ÖB! 


att ångra det man aldrig gjort

Publicerad 2011-03-18 22:16:30 i Allmänt,

mysisfredag med joel, ida & gustav. gustav och ida har även blivit tsm, grattttiiss!!
en kväll som innehöll, tacopaj,godis,film,brasa,gitarr och finaste vännerna!
åkte även till sofie och jocke och va där i några timmar! nu ska jag krypa ner i sängen för att gp upp tidigt imorgon och städa så jag kan kolla på joels match! 


It doesn't hurt me

Publicerad 2011-03-17 17:26:26 i Allmänt,

jag tror jag är riktigt jälva cp hejhej! borde man inte ligga i sängen äta frukter och sova när man är sjuk och gå på halstabletter och panodil? jag själv går upp och städar och slänger och sorterar grejer, gör om rummet helt  och nyser runt bland allt damm. men nu är iaf rummet finare än någonsin. vårstädat och allt. känns som jag städat bort alla dåliga bakterier! dock blev jag väldigt trött efter städandet. så nu ska jag få va sjuk ikväll.

hjärtat sitter utanpå slår, inte som det brukar slå

Publicerad 2011-03-16 20:42:01 i Allmänt,

trodde aldrig jag skulle säga det här! :O men, jag saknar skolan! det suger att vara sjuk, och ligga hemma i en säng hela dagarna, inte ha matlust och missa allting i skolan. ångesten. jag vill träffa jois :( och alla mina underbara vänner. och alla planer tilll helgen ska inte stoppa mig! jag ska bli frisk nu! min bästavän just nu: Bafucin. men det får man bara ta varann timme :( och det är så gott. från och med nu, ska jag bli frisker!!!

saknar världens bästa amanda, mer än något annat!♥

jag håller andan med dig för jag vet hur du känner

Publicerad 2011-03-14 19:25:35 i Allmänt,

ligger och myser i sängen med en rödblommig person som utsprider glädje och kärlek! kallas det kär? ;) tror så va ;) har även lagat tacos till den tjejen, inte varje dag jag är så generös! (a) nu ska vi fortsätta att snacka om våra underbara! hihiih, helgen kommer bli så sjukt jälva grym. jag älskar allt just nu! 


min underbara ♥

när du har vunnit, kom ihåg mig då

Publicerad 2011-03-13 15:30:06 i Allmänt,

joel har tjatat hur länge som helst på att få blogga ett inlägg på min blogg, och idag fick han det ;) snäll jag är ju!
men nu är han inte här :( ska snart äta sen sooova, blir nog att cykla några mil ikväll med! och jag är fruktansvärt glad nu! :D aaaaaah! :D helgen är redan planerad lite ;) hihihi!

Joel är bääääst!! <3

Publicerad 2011-03-13 12:01:33 i Allmänt,

freeeedagen blev awesome!! först förfest i lokalen träffade även älsklingen där. åkte till metro vid 10. sov bort typ hela dagen igår, promenad till ica för att köpa godis för vi var så godissugna. nu blir det fika och sen blir det att åka hem och plugga till np i biologi och bild:( 

10 mars 2011

Publicerad 2011-03-11 07:34:55 i Allmänt,

.. som innebär att det var exakt 2månader sen en hel del förändrades och jag tog tag i elins händer.
och nu kommer jag aldrig släppa dem. för du betyder så enormt mycket för mig! jag älskar dig vännen, i alla lägen!♥♥

skruttirutten bild på 2ruttna tjejer som älskar varann i all evighet!

allt var svävande men nu så ser jag klart

Publicerad 2011-03-10 17:54:32 i Allmänt,

tråkisdag som verkligen suuuugiiit, kall och otäck dag som jag egentligen hade viljat missat.
men nu är den snart avklarad och ska snart sätta mig på cyklen och cykla några mil, dra en lååång varm dusch, sen plugga! men nu är det bestämt! imorgon kör vi på några timmar i skolan sen hem till ida med julia och ebba där det blir att fixa oss sen blir det metro. där förhoppnigsvid joel är ;) blir nog att sova hos han med sen och hoppas att jag får se hans match på lördag! 

jag och julia i 7an ♥

försökte spela cool som att allting var normalt men i själva verket är jag kvar i mitt skal

Publicerad 2011-03-09 19:15:00 i Allmänt,

vakna hos joel idag, och va har inte gjort ett skit! förutom att bakat chokladbollar, kollar oc och sovit. men himla skönt att vila ut på en studiedag! nu är jag hemma och har mumsat i mig några nybakta bullar. hehee
ska snart sätta mig på cyklen och cykla 1 eller 2 eller 3mil, med det väljer mina ben!
är lite förrvirrad hur det blir med helgen, finns en del alternativ att välja mellan, myskväll med joel. spela badminton med joel och sedan fixa mat med matilda och simon, gå på metro med mina brudar eller va hemma och ha mysiskväll med familjen.har inte en aning om hur det blir! :(

men just nu vill jag va i Kaggebo!

i skuggan av din stolthet ska jag resa mig och gå

Publicerad 2011-03-08 18:43:47 i Allmänt,

slutade 3 idag och Emils och mitt hus på Tekniken är förövrigt väldigt snyggt som blev klart idag! sen blev det att gå ner till tempo med Elin och Emil för att tjocka i oss en glassiglass för första gången i vår. med det var rätt mysigt eftersom solen stekte oss. var även väldigt snäll idag och väntade på bussen med jollepolledrolle! ♥
provde även en klänning (gul) kim tyckte jag såg ut som en kyckling med victor tyckte iaf att jag var fin. jag själv tyckte att den dög men ska nog inte ha den. blev även ett cykelpass och nu ska jag hoppa in i duschen sen åker jag till joooeeeeeeeeeel om någon timma, studiedag imorgon med, himla fint!

älskar min bästa<3<3<3<3<3

Och du berätta' att du saknar mig i natt, det gör jag med

Publicerad 2011-03-06 22:38:28 i Allmänt,

blev att umgås med min bästa jois! blev att kolla på innebandymatchen vilket var väldigt spännande. helt magiskt slut där. blev mest att plugga till musikprovet och myyyssa massa. hade ju inte setts på hela helgen så vi hade ju en hel del att ta igen! hehee. min jollepolledrolle är grymaste och jag älskar han!
imorgon ska jag dö lite i skolan när musikpprovet är :( :( sen blir det att spinna bort ilskan med elingummssi!

alltid lika snyggaaaa!

Nu skulle inget bli som förr, vi var i en annan division

Publicerad 2011-03-03 19:23:51 i Allmänt,

hur skönt är det inte med fredag imorgon? blir att gå i skolan till 12, sen bli det att äta på Björkbacken med mamma,pappa, mormor och morfar. Sen spela badminton med Joel och efter det åka ut till Fjälster för att va hos Joel och där är några från Göteborg :) resten av helgen blir bara att plugga eftersom det är musikprov på måndag :( ska även försöka träffa Teo som har kommit hem från Thailand :) 


skulle inte va helt fel att ha sommarblekt hår och lite småbrun!

I've seen you cry, I've seen you smile

Publicerad 2011-03-01 22:31:34 i Allmänt,

4månader med joel dag. den killen går bara inte att älska. fyfan så underbar och bara min♥ hihih
eftersom det är 4månader just idag, blev det självklart att va med joel, lagade tacos och bakade bullar + myyyyys och massa prat! sjukt roligt var det! + att vi är kungar i köket! hihihih.
en sak som är säkert är att du är den rätta för mig och sålänge du älskar mig kommer inget få oss att sära.
pusss på dig! ♥

'
min knäppisssss!

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela