linaamariaakarlsson

Kanske livet blir bättre när man vet vart man ska

Publicerad 2011-11-30 19:28:34 i Allmänt,


kom hem från skolan vid halv sex men är nu äntligen klar med bokanalysen, nu ligger Böbbie och jag och dör åt Tomtetiss :') dock är han ingen snäll Tomtetiss, det är rätt illa att det är första december imorgon och att jag inte har någon chokladkalender, nu ska iallafall jag och Böbbie ladda upp med fika och se på bästa bondar

hej hej ig

Publicerad 2011-11-29 17:52:06 i Allmänt,


bokanalys fml typ. sitter här med min bakanalys som skulle varit inne för snart 3veckor sen och kommer nite på ett skit..

Men i drömmen är det vi mot dem

Publicerad 2011-11-27 19:40:16 i Allmänt,


har haft en as bra helg med laget, galet kul! blev även och dra sig ner mot torget med lisa och emma för att titta på jossa, elin och emil, duktiga var ni!! blev även och fika med lisa och emma och nu ska jag snart plugga lite och sedan se på Beck med mamma :)

det enda jag riktigt hör nuförtiden Är en vind som blåser genom staden

Publicerad 2011-11-24 22:44:15 i Allmänt,

vet inte vad som hände när jag sov förut men somnade och vaknade och kändes som att jag hade varit vaken i 10svåra år .. haha tja nära döden-känsla. blev iallafall att dra sig ner mot al för att träna innebandy(?) trodde vi ja, nä men det blev visst ett Friskis och Svettis pass, haha satan så kul det var! jag kan här med meddela om att jag suger på kombinationen.. har även precis skrivit klart so inlämningsuppgiften och skickat den till helena och samt tyska inlämningsuppgiften, nu sitter jag och njuter utav te och chokladbollar (y) och ska snart sova, hörde visst något om att det ska tas lucia och stjärngosse kandidat kort imorgon, dödddamig.

;

Publicerad 2011-11-23 22:40:18 i Allmänt,

Jag hade också kunnat le om jag inte hade haft en knöl i bröstet som äter upp mig inifrån..

en gång i ditt liv kommer det någon som får dig att tänka om, att allt du tyckte var så självklart helt plötsligt är så oklart

Publicerad 2011-11-22 20:04:59 i Allmänt,

jag får ryck snart, hatar det här med gymnasium valet och allt .. känns som man väljer hela sitt liv, väljer bort saker eller går miste om allt man egentligen kan få. står i ett vägskäl mellan hotell och turism och handel men en massa negativa och positiva saker vilket påverkar allting och det går inte att få ut det ur huvudet. står även mellan, Linköping, Västervik eller Vimmerby .. skulle inte göra något alls nu och spola fram så jag ser hur jag tänker om 10 år om jag ångrat mig osv, vill inte göra fel. har precis varit på informationen om handel och det blev bara mer förvirrande kan jag lova, tänkte ta en omväg hem i bästa novembervädret men hjälpte det? neej.. känns bra och plugga in matte nu med, prov imorgon. jippihej?

hejhejhejhejhej

Publicerad 2011-11-21 21:21:52 i Allmänt,


Blev och va med ricke efter skolan, bra kille det där! Fick även hjälp med massa plugg av gullisen :)) och nu är Ida och Elin här och imorgon blir det att dra sig upp tidigt för att åka till Kalmar med alla 9or :)

10 sanningar om mig

Publicerad 2011-11-19 13:27:45 i Allmänt,


1. jag kan inte säga "godmorgon" utan säger alltid "hej" när någon säger "godmorgon"
2. jag måste ta av mig strumporna innan jag tar av mig byxorna.
3. jag kan inte fejka hur jag mår, utan folk märker me än gång om det är något.
4. jag måste äta äpple med en kniv, blir mycker godare då och är mycket godare att bita om man skärt det rakt och det inte är massa bitmärken och ojämt osv. 
5. jag har världens mest cpiaste mage, kan få kramp när som.
6. jag känner inte om jag är hungrig eller inte, känner bara när det är försent.
7. jag tänker väldigt mycket, speiciellt när jag ska sova.
8. jag somnar jämt med en hand på bröstkorgen och en hand på magen samt med benet vikt.
9. jag hatar hemma matcher och älsksar bortamatcher.
10. om jag fick välja sommar eller höst skulle jag helt klar välja hösten. ♥♥

Vi är två hjärtan i Samma kropp

Publicerad 2011-11-18 14:04:36 i Allmänt,


Igår blev det och va med ricke och senare träning, nu sitter jag hemma och väntar på att elins mamma ska hämta mig blir alltså och va med hon och ricke ikväll, laga tacos, se idol samt filmer och spela spel, mys fredag men mina fina <3

Andas, andas med det är för varmt

Publicerad 2011-11-16 16:43:29 i Allmänt,


har precis kommit hem efter att ha varit med ricke ett tag samt följt han till bussen, han fick springa! haha gulle. nu tänker jag sova ett tag och senare ikväll väntar tv och se bästa bondar med världens bästa mamma, myyss!!

mitt hjärta är ditt att förstöra

Publicerad 2011-11-13 23:41:17 i Allmänt,


har haft en grym helg, i fredags blev det idol-mys med lulle och lisa och i lördagas blev det innebandymatch sedan på kvällen skulle vi haft filmkväll men vi drog oss till alexander istället, trevligt trevligt!! idag har jag sett skräckfilm med elin, ricke och robin och nu väntas plugg i några timmar!


spend your life with who makes you happy, not who you have to impress

Publicerad 2011-11-12 07:38:50 i Allmänt,


tror jag väckt hela vimmerby inatt med tanke på mina hostattacker, gissa om jag är trött nu menmen bara och dra upp sig från sängen för vid halv 9 rullar bilarna från idrottshallen till värnamo, älskar och åka bil lååångt, så ska bli skönt och sova lite hihi.  får hoppas på att vi drar med oss hem en vinst !! 



i can't explain and i won't even try

Publicerad 2011-11-10 16:36:13 i Allmänt,


ligger i sängen och dör, nej men min mage har ballat ut totalt :( vetej vad det är med den,, kasnke börjar bli mer känslig.. tänkte iaf sova någon timma och hoppas det går över för att sen åka till västervik med pappa och titta på gymnaiset och hotell och turism programet 


time can heal a broken heart, but time can also break a waiting heart

Publicerad 2011-11-09 20:02:25 i Allmänt,

blev och hänga med lisa och ida efter skolan, blev och laga pasta hur gott som helst och tjaffsa och lärde mig även
något om luft i systemet, haha? blev även och kolla oc, ååh världens bästa seriev och världens bästa dem med världens bästa humor ♥♥ senare blev det middag hos farmor  för hån fyller år imorn, grattis bästa du!! snart ska jag mysa ner mig i soffan tsm med mamma och se på gosiabondar, myss! och sen plugga, so:förhör imorn! 


du läser mig som en öppen bok

Publicerad 2011-11-08 17:01:43 i Allmänt,

ligger nu i sängen och bokstavligt dör, eller inte jag men min mage .. hatar laktosmagar!! min cp-kramp-mage och jag är inte bästavänner direkt.. ska iallafall snart dra mig mot idrottshallen men det blir ingen träning för mig inte, halsen kliar sönder och hostar snart sönder mina revben, bra! annars är det rätt okej! årsriden och vädret är det bästa som finns! älskar hösten ♥ vi tränade även på massa lucia sånger på musiken idag, stämningen var magisk! och längtar ihjäl mig till lussevakan, hoppas även på att det inte blir en enda snöflinga i år, hoppas på regn hela vintern! o ja jag är seriös.


nu skulle jag inte säga nej till en fribiljett mot himlen

Publicerad 2011-11-07 19:27:27 i Allmänt,

hejhej jag kommer få ig på engelskaprovet imorn och jag har inte ens börjat kolla på grammatiken .. nattplugg blir det med andra ord! känns inte heller så jätte bra att jag börjar bli sjuk, får hoppas det inte bryter ut bara och hoppas jag kan sova lite inatt utan att bli överraskad utav hostattacker .. nä nu ska jag sluta klaga, är fotografering med laget imorn, match borta på lördag mot värnamo och filmaraton med mina favoriter på lördag! har lite att se fram emot ändå :)

Somliga ljus brinner aldrig ut

Publicerad 2011-11-03 15:24:20 i Allmänt,


Blev och luncha på björkbacken idag med mamma, mormor och morfar .. Sedan åkte vi till Västervik och nu går vi runt på olika affärer medans mormor är på sjukhuset, när jag kommer hem blir det och fixa sig för feeest!!

Nya skor!!

Publicerad 2011-11-03 12:22:59 i Allmänt,


Klagar inte direkt på såna här veckor, ny jacka, nya skor, ny väska och en iphone, taack mamma och pappa :)

Testar mobilblogg

Publicerad 2011-11-02 21:04:57 i Allmänt,

Köpte en iphone idag och är extremt nöjd, som jag längtat!! Har även precis kollat på bonde söker fru och imorn väntas fest med bästa :)

Dom band som binder mig här Ska jag långsamt lösa upp Då jag vet att jag gjorde allt jag kan Ger jag mig rätten att ge upp

Publicerad 2011-11-01 19:50:26 i Allmänt,


Igår kväll myste jag me lulle o böbbie vi åt tacos och kollade på skräckfilmer, uuuuh! jag sova hos ida och när vi vaknade blev det våfflor, juice samt te till frulle och så kollade vi på "tomte tass" as mysig film!! älskar och umgås me mina fina, är även hemma från min träning precis och nu ska jag snart dra mig mot lisa, film me fina vänner väntas! fårse när jag kommer hem men ska iaf sova hemma för har inte gjort det på länge nu, förresten imorn ska jag förmodligen inköpa mig en iphone! 



Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela