linaamariaakarlsson

känslan som bara existerar när vi är unga

Publicerad 2011-10-31 12:52:01 i Allmänt,


blir aldrig som planerat när vi är men det vi hatar mest av allt är att planera, just därför det aldrig blir så kanske..
blev iaf att se harry potter efter att ha slåss om vi ska se det eller hannah montana, sära haha.



nu står lulle och lagar pannkakor, och ikväll ska vi förmodligen ha tacomys me brudarna!
lov är de bästa som finns! åhh

all the crazy shit I did tonight those will be the best memories

Publicerad 2011-10-30 16:57:49 i Allmänt,


förkrökade hos josefine med 23 tjejer, lite galet men sjukt kul! runt 10 körde pappa oss till rookie, det var as kul till en början men sen hände lite tråkigheter, men i det stora hela var helgen gryyym nu får vi väl ta och ladda om till torsdag då det är smålandsparty!! 




tog visst lite bilder ifrån elin,josefine samt ellen! 


ska snart bikea till lulle där mysiavänner väntar, och 5skräkfilmer jag har öven laddat upp med godis, popcorn och vindruvor, tjocka vi!

alla vill till himlen men få vill ju dö

Publicerad 2011-10-28 18:03:59 i Allmänt,


åhh vad stressad jag är, har varit de dem senaste dagarna för mycket o göra och för liten tid.. har egentligen inte tid att blogga, snart tar vi bussen till frödinge där vi ska förfesta och sedan rookie, kan man börja lovet på något bättre sätt? nääva! 




vi är iaf klara i tid för en gångs skull!

en dröm så stor krossas på några få ord

Publicerad 2011-10-27 18:22:56 i Allmänt,


jappjapp, det  var exakt vad min gjorde idag. gött ju.. nä, ska iaf försöka göra allt för att lyckas med den. snart är det träning och efter det blir det o sova hos lulle i dubbelsäng desutom, mys. imorn är det fredag o de äger!! 

har nu förstått hur du alltid blundat när du sagt att du älskar mig

Publicerad 2011-10-26 21:52:28 i Allmänt,


har verkligen ingenting att klaga på!! as skön dag i skolan är tydligens filupps favvoelev o det är ju inte helt fel heller ;) efter skolan färgade jag och lulle elins hår brunt, vilket blev as fint!! blev även själv nu sjukt sugen på att färga, har även kollt på söta bondar med mamma o pappa och som alltid ätit baguetter till, nu städar jag till skön musik och taggar till helgen, snart vantas plugg, engelskaprov och so:förhör imorn!



va ju på gymnasieinformation igår och nu har jag bestämt mig helt, håller tummarna för att 
man kommer in bara! 

det är såna här dagar jag kommer sakna när inget blir som förr

Publicerad 2011-10-25 15:38:39 i Allmänt,

you are right, i will never be the same without you. i gonna be, someone special that live for my friends!

you are right, i will never be the same without you. i gonna be, someone special that live for my friends!

ååh vad jag älskar allt nu! världens bästa årstid, höstlov nästa vecka fest i helgen och en hög med plugg, fast jag är inte skoltrött.. va händer? nu tänkte jag baka bullar, chokladbollar och smoothie gott eller vad!! ikväll blir det även ingen träning för ska på gymnasieinformation! 



har haft en sjukligt bra dag i skolan idag. mogoelin ♥, 9c och alla runt omkring, sjukt så mycket jag kommer sakna er. kommer sakna matan, haha.. hur mkt annans man tar, samt mandariner och hur mkt skäll man får när man äter förtidigt, alla sura mattanter, våra härliga lärare, gråa soffan och idrottshallen, alla shower, sal 21 fast den är kallast. trodde aldrig jag skulle tänka såhär..
kommer sakna allt som vi nu kallar vår vardag och tar förgivet.. 

för att på något sätt räcker det som det är nu, du känner mitt huvud för lika så som du har jag varit med om det men du känner inte mitt liv men det skulle bara göra det svårare för dig att förstå

Publicerad 2011-10-24 23:08:39 i Allmänt,


vet inte vad det är med mig, men sover hela tiden.. somnade 7 igårkväll och vaknade kvart över 7 idag utav att min mamma verkligen drog upp mig. ändå hade jag sovit flera timmar på eftermiddagen, idag somnad jag med och vakna av att lisa ringde. blev en kvällspromenad med hon o lulle, vi träffa även robin senare blev det kvällsfika hos lisa! har förövrigt engelskaprov på torsdag och jag har knappt plugga.. bra! 


för att satsa det sista på mirakel

Publicerad 2011-10-22 02:54:07 i Allmänt,


halvligga på varann 3 tjejer i ett baksäte och alla 3 vaknar upp med näckspärr, bra uppladdning till start? haha söta ni ♥ matchen gick sådär torska med 4-1, men stort grattis till lulle som gjorde sitt första mål!! mange har även världens bästa låtar och vi äger som kan texterna.. hetsiga diskutioner om vi ska stanna eller inte, vilket slutar med att man får knäppa upp byxorna för att inte kissa på sig och när vi väl stannar så får vi inte upp ebbas bilbälte, och springer vilse i en skog samt kissar på skorna, brabra!! 



efter matchen mosade jag ner mig i soffan tillsammans med gullisenelli, vi tjokade oss med chips, popcorn samt cola och såg en wallander film, nu kommer jag inte kunna sova .. är dödstrött men nej livrädd oxå ..

egentligen älskar du inte mig, och egentligen är det okej med mig, för jag älskar inget alls, sånt där är slöseri med tid men då slösar vi bort våra liv

Publicerad 2011-10-21 16:23:26 i Allmänt,


äntligen fredag, och har världens bästa fredagskänsla!! har precis avnjutit en tacogratäng tsm med familjen och snart ska jag till stan med pappa och köpa godsaker, vid kvar över 5 går våra taggade bilar till wrigstad där vår match ska spelas, kommer komma hem väldigt sent



och imorn väntas lan med minafina, bättre kan det inte bli!! 

Du är mindre nu än jag mindes dig

Publicerad 2011-10-20 15:33:35 i Allmänt,


sitter i skolan nu och har slöjd blev även precis klar med min utvärdering, slutar om 20min ååh vill hem och äta, min magge kurrar ihjäl .. börjar få kramper :( god maten vad i skolan? nää.. ikväll blir det iaf att träna innabandy, wiie! igår ställde jag mig även i bostadskön på lägenheter i linköping, gymnasieval snart och jag har bestämt mig vilket känns jätte skönt

Trots att tiden vart svår så gav kärleken tröst

Publicerad 2011-10-19 12:58:13 i Allmänt,


slutade 12 idag, hur skönt som helst. gick hem med anton och nu tänkte jag laga lite mat, pasta blir det lätt!! sedan blir det visst plugg.. komplittering på svenskaprovet, jippihej? engelskaprov, matte läxa och tyska förhör.. ikväll ska jag iaf mysa framför världens bästa bondar ♥♥

jag vill ha det som nu, men vet att det inte räcker för dig

Publicerad 2011-10-18 21:57:44 i Allmänt,


spenderade min tisdag med idiiss, lagade mat och sedan cyklade vi och mötte lulle senare blev det träning, efter träningen sprand vi 3.6km, duktiga vi ♥ den här veckan är rätt så chill, inget prov iaf.. nu ska jag snart mosa i mig en massa mat och sedan sova, lite skönt förövrigt. 



världens bästa lag

vill inte komma någonstans, vill bra ta mig lite längre än hit

Publicerad 2011-10-16 14:26:10 i Allmänt,


hemma från matchen nu, vi torska :(( mitt huve fick en smäll igen.. blåtira/bula vid ögat, snyggtsnyggt! ska snart lägga mig och sova och ikväll blir det äventuellet myskväll med mina fina vänner! 


såhär såg mitt rum ut igår runt 1någon gång, fintjuu! elin med damphumöret och julia som är tröttare än
någonsin, och jag städa.. bra hjälp jag fick

bild bomb

Publicerad 2011-10-16 03:07:52 i Allmänt,



t
bilder från i fredags när vännerna firade mig, samt deras presenter och lite av vad jag shoppa i linköping 
tog dock inte kort på allt

fast jag har mitt eget liv drömmer jag om dig lite till

Publicerad 2011-10-15 17:44:30 i Allmänt,


hemma från en toppen dag i linköping, vara jätte nära på att missa tåget, elin var sen... fick springa till tåget men vi hann iaf! åt även frukost på mcdonalds och samt lunch, fick med mig en massa finaplagg hem (visar er sen) nu sitter jag och fikar med elin och världens bästa familj! 


Freedom comes when you learn to let go

Publicerad 2011-10-15 01:10:55 i Allmänt,


blev firad utan världens absolut finaste bästavänner, hur bra är ni inte!! fick as fina presenter, dikt och video som kommer upp imorgon! nu måste jag sova ska med ett tidigt tåg till linköping imorn med elinpelin, fintfint!


för att allting var så nytt, och så vackert

Publicerad 2011-10-12 16:38:39 i Allmänt,


älskar onsdag, finns inget dåligt med dem! vet inte vad varför men är sjukligt trött varje dag när jag kommer hem från skolan, så idag blig 3dagen som jag sover efter skolan denna vekcka, när jag vaknar blir det och plugga soprov imorn, ikväll ska jag iaf mysa me världens bästa mamma framför bonde söker fru och äta fruktsallad samt baguetter!



but we have changed we don't know eachother , anymore

Publicerad 2011-10-11 17:23:25 i Allmänt,




blir och hoppa över träningen för att plugga, kul. ännu roligare med att få in so-provet i huvet me?
hatar och plugga. menmen, längtar till helgen då mina fina vänner kommer hit på fredagkväll och
lördag åker jag till vår kära stad linköpnig för shopping med elinpelin, vi har även vår seriepremiär
på söndag, fårse om jag får vara med nu när jag inte tränar.. men det hoppas jag!

nu är det lika långt till stjärnorna som stjärnorna till dig

Publicerad 2011-10-09 22:04:48 i Allmänt,


tjatjajta jag är döds trött och har spänningshuvudvärk, menmen kom på att jag måste läsa ut en bok och har mer än 100 sidor kvar.. jag ska även plugga massa till världens jobbigaste prov, blir och plugga hela natten, kulkul.. har iaf haft kul med Ida, Teo, Öla och Ricky, ätit rostmackor och sett massa tv! nu kallar plugget, (skulle göra vad som helst för att inte vara jag just nu)

sluta dröm om det ljuva livet, vi kommer aldrig vara med om det

Publicerad 2011-10-09 18:14:26 i Allmänt,


sovit 4 i en säng i drygt 3timmar, bråkat om täcken och platser, haft kuddkrig och hatat varann inatt. glömde och ställa alarm med så vakna halv 9 fick med mig upp kvart i 9 sen satt vi på toan och prata bort hela tiden, 20 över 9 kom vi på att vi kanske skulle ta och äta något innan matchen, jo fanns det nogåt? nä.. blev och äta vindrucor och clementiner + brända pepparkakor, bra uppladdning? en klubba som går sönder och ett huve som får världens smäll, förlorar även matchen.. förävrigt känns det som om vi har spytt 14ggr i balder, ja jo man vi älskar och åka bil med öla, kim, teo och ricky han kunde ju gjort några fler varv i rondellen så hade vi nog mått bättre? när vi kom hem efter vår längst bilresa någonsin så somnar vi och vaknar efter 5timmar, jag har även svenska språkhistoria prov på onsdag? kanske borde plugga lite? jaa, men snart ska vi iaf dra oss mot ricky där dem andra väntar, gustafsson 3trappor + "rost"mackor.. älskar deras uttryck!!


vi sitter även på toagolvet (som vanligt) och det är bara mamma hemma..
ida - det är en man därute som pratar om skatteproblemen?! :O 
lina - det är nyheterna på tv:n idiot!!

lycka för idioter som oss

Publicerad 2011-10-09 00:05:29 i Allmänt,


börjare baka lussekattar och peppakakor vid 6 och blev klara halv 11, hur lyckas vi? ja jag vet inte, kan även tillägga att pepparkakorna blev totalt brända, och nu är vi inte ens sugna på lussekatter eller pepparkakor.. nu ligger vi i sängen kollar på filmen "som man bäddar" äter 3popcorn påsar, ett paket vindruvor, och ett dussin clementiner, vi har även ställt alarmer på 07.00, vi ska visst skratta ihjäl oss till våran favoritfilm, drar oss även och spelar innebandymatch imorn!!


alla drömmer vi om lycka som om livet blivit fel

Publicerad 2011-10-08 00:59:15 i Allmänt,


har haft världens bästa födelsedag tack vare världens bästa familj och världens bästavänner ♥ avslutade även kvällen med knäppisarna teo&ida, härliga figurer det där! nu är jag dödstrött så blir o sova godnatt! (bilder på presnter kommer)


du förtjänar en nominering för rollen du spelade

Publicerad 2011-10-06 23:35:40 i Allmänt,


allt flyter på rätt så bra just nu, är inte skoltrött eller något fast vi har prov på prov och hur kul har vi inte i skolan när jag ska undervisa hur man ska lära sig att prata fort och det slutar med att alla skrattar så att tårarna sprutar och magen värker, älskar mina tjejej en del. världens bästa humor har vi! efter skolan blev det stan med emuul och hjälpa han lite! blev även att hoppa över träningen och ist kolla på innebandy tsm med mamma och ida, tyvärr förlora dem :( mem vi hade kul ändå, haha sjuka. nu ska jag snart sova och hopaps på en finfin helg!
sitter även här och tänker, idag är sista dagen jag är 14 för hela mitt liv, verkligen sista dagen, sista!! läskigt ju.. ååh vill bli lite äldre, men inte mycket vill inte bli vuxen och absolut inte gammal liksom vad kommer hända då? fy... 


världens bästa du

If you find one, please let me know what piece I've lost

Publicerad 2011-10-06 10:39:53 i Allmänt,


sitter i datasalen i skolan med bästa lisa och har tyska, vi får mycket gjort nää :( ååh vill bara hem och sova, är sjukligt trött !! ikväll ska jag iaf se på kims innabandy preimär i innebandy tsm med mamma och ida, pappa kommer även hem ikväll och imorn blir jag 15!

jag hoppades på ett kort som inte lagts jag hoppades på ett ord som inte sagts

Publicerad 2011-10-05 16:00:15 i Allmänt,


men just då var allt exakt så som jag ville, och jag njöt för varje sekund att ha dig nära och att det var du och ingen annan. och nu är det svårt att inse, att det bara varade ett tag, inte alls så länge som vi hade att ge..att allt som va är borta, även du. du finns i drömmen tills alarmet ringer och sen är du borta? sorgligt kankse, men det kanske bara är bra. det var såhär det ska va men man kan ju undra varför vi ens hade en början om den ändå skulle sluta fel? eller då borde den ju slutat rätt.. blir galen på alla tankar som svävar runt utan svar, och kontakten finns inte ens på kartan, du är inte detsamma som förut och den du är nu känner inte jag och det är inte den jag älskar, du är i fel del just nu, men vad vet jag? du är någons anledning till att le, men inte mitt längre.

inatt så drömde jag om dig och det väckte gamla minnen

Publicerad 2011-10-01 12:02:27 i Allmänt,


igår blev det att bussa till frödinge tsm me ida, emma och julia där amanda och josefine väntade. blev en trevlig kväll! och nu väntar jag på att farmor ska hämta mig sen ska jag hjälpa henne att handla, och sen blir det att se innebandy med idiiis! imorn är förövrigt min första innebandy träningsmach!!


Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela