linaamariaakarlsson

När man släpper taget tar man steget Jag vet hur ont det gör när hoppet dör Men askan är den bästa jorden

Publicerad 2012-03-27 20:35:02 i Allmänt,



har precis  tränat innabandy i en timma och nu ska jag storstäda mitt rum, behövs kan jag lova.. kommer hata mig själv imorgon då jag skjutit upp all plugg inför engelska provet men just nu känns det bra fast jag inte kan någonting.. resten av veckan dör jag av plugg men idag orkar jag inte göra det. på fredag ska jag iallafall fira lisafisa som snart blir 16 och resten av helgen kommer jag tillbringa med baby och en hög plugg, jodå jag lever!! 


Måndag

Publicerad 2012-03-26 08:44:17 i Allmänt,


sitter o äter frulle och ska snart gå mot skolan. älskar egentligen måndagar och älskar håliga jeans!!

där allt är tyst och stilla som på kort

Publicerad 2012-03-25 19:22:00 i Allmänt,

 

har dött i plugg ett tag nu och värre lär det bli.. men kämpar på för endast 9 dagar kvar till lovet. har iallafall hunnit några pw i veckan med mina bästavän och fika på stan. annars har tiden varit liten för annat. hela helgen har jag varit i kaggebo och nu kommer ångesten att jag glömt mina böcker i skolan med tanke på att jag har prov nu i veckan menmen vad gör man? snart kommer min fina iallafall, saknar dig!!


 

you learn how to fly, even if you don’t try

Publicerad 2012-03-19 16:38:01 i Allmänt,


ny vecka igen och ynka 15 dagar kvar till påsklovet!! den här veckan är egentligen rätt skön när jag tänker efter, och i helgen ska jag åka till Kaggebo. ska faktiskt bli skönt med tanke på att jag inte varit där sen augusti.. men först ska jag bara drunkna i plugg!

Because if You hang onto the past, You die a little every day

Publicerad 2012-03-12 17:29:02 i Allmänt,


allting flyter nästan på lite för bra nu och jag lever livet. måste faktiskt erkänna att jag längtar till sommaren o allting, liksom hur härligt är det inte o sitta ute på rasten o sola? och sedan se en fjäril, våren är duktigt här och snart sommaren. blev inte sämre att höra att Jessica fått sommarjobb där jag jobbar, åååh bästa sommaren kommer det bli. annars då? Jo har precis varit ute i det underbara vädret och sprungit. ska snart möta upp älskling och ha taco o myskväll med honom, ååh vad du är bra <3

when nothing goes right, go left

Publicerad 2012-03-08 16:49:27 i Allmänt,





redan torsdag? men känns som måndag .. veckorna går faktiskt skrämmande fort. nu ska jag storstäda mitt rum och senare ikväll blir det plugg. blir ingen träning idag heller, snälla-gör-mig-frisk-nu!! imorgon hoppas jag att det blir tacomys med dreamteams, va ju 4månader sen, inte okej. fårse vad som händer mer denna helg, men bra blir det nog

if you love me only in my dreams, let me be asleep forever

Publicerad 2012-03-05 23:19:08 i Allmänt,



har haft en rätt skön måndag som har bestott av plugg och promenad med älskling. har även precis kollat på ett avsnitt av Elsas värld och imorgon är det film i skolan sen 3 lektioner så klagar då inte. efter skolan ska jag va med min älskling, vi ska se sunes jul/sommar. han sover över här eftersom vi har studiedag på onsdag. det ända som är dåligt nu är att min förkyldning aldrig går över och att jag inte tränat på över 2veckor, kan jag snälla bli frisk snart!! 





kul har vi iallafall .. hehe puss gosis

a broken heart is what changes people

Publicerad 2012-03-03 18:50:37 i Allmänt,

 

sov ut jätte länge idag vilket var galet skönt!! men höll dock på att dö inatt då oscar hade drömt att han var i slagsmål och jag vakna av att han höll på och strypa mig.. haha!! men överlevde. idag har vi bara myst runt, städat, fikat med min mormor och morfar, spelat kort med min familj och gjort toast. nu väntar jag på att gullisen ska duscha klart så vi kan börja laga tacos som vi inhanlade förut idag, köpte även 1kg godis så vi lär klara oss ikväll också!!

 

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela