linaamariaakarlsson

<3 <3

Publicerad 2012-05-29 20:49:56 i Allmänt,


jag älskar dig min fina bror, min andra halva. finns alltid för dig och kommer alltid göra det.

allt som vi gjorde den stunden vill jag göra om, för det ekar i huvet

Publicerad 2012-05-16 16:12:34 i Allmänt,




slutade 12 idag då jag gick på långhelg, ååh så skönt!! efter skolan sov jag och sedan sprang en runda med bästa lasse i lurarna tills min underbara bror började lyssna på spotify så mitt pausades.. snäll o så ju! hursom, ska hjälpa mamma med lite små saker nu sen ska vi åka och fira min söta lille kusse martin som fyllt år!

det är lätt att se hur sjuk man en gång var, när såren läker, och regnet känns

Publicerad 2012-05-15 22:11:58 i Allmänt,




nationella gick inte alls bra .. men vad gör det om 100 år? deppade inte ner mig för det utan gick ner till stan och köpte godis och halstabletter och gick sedan hem till min sjukling-oscar och överraskade honom. han måste ju bli frisk tills vi ska till kaggebo :(( har även gått en pw med mamma och nu sitter jag och kollar hockyn med bror min. har även hitttat skolavslutning klänning och en klänning till avslutningsmiddagen så känns skönt!!

VI är det finaste ordet jag vet

Publicerad 2012-05-14 23:37:23 i Allmänt,





så lycklig att jag inte kan sova. normalt? men är ju bara bra antar jag!! känner mig stabil och allting är så sjukt bra! är ändå trött i benen efter dagens springtur så om jag väl somnar sover jag nog väldigt skönt. imorgon ska jag försöka få med min bästavän på busigheter, hehe!! juste, ska bara dö på ett np i matte först..

Now you're just somebody that I used to know

Publicerad 2012-05-07 20:14:58 i Allmänt,



pluggat, sett svensson svensson och nu ska jag ge mig ut på en pw med min fina vän lisa. efter det blir det plugg igen!! har egentligen jätte mycket plugg nu men vet inte varför jag är så omotiverad.. räknade även ut att jag är hemma lite mer än 1måndad till eftersom det är jobb som gäller sen. så försöker att ta vara på denna tid med världens bästa!!

when you said you felt so happy you could die

Publicerad 2012-05-05 08:30:14 i Allmänt,


började känna mig sjuk igår men skulle det stoppa mig för att umgås med underbara vänner? nej!! vi åt grillat och pratade en massa. en hel del framtidsplaner kan jag lova!! mötte även upp Oscar sent igår kväll, så nu ligger jag och kollar på världens finaste som sover hehe.. fårse om jag kan övertala han att kolla balen med mig, men sånt som märks

3 maj

Publicerad 2012-05-03 09:25:09 i Allmänt,


älskar livet just nu!! har världens finaste vänner, pojkvän och familj. ååh va ni är bra!! vädret är toppen och har precis räknat ut att jag inte går en ända hel vecka kvar i skolan, så många dagar som går bort. så som sockholmsresan och allting som väntar. hursom, just nu sitter jag i skolan. slutar sent idag men gör mig ingenting för ska gå hem till oscar sen och plugga ute i solen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela