linaamariaakarlsson

sista dagen på 2011

Publicerad 2011-12-31 09:33:43 i Allmänt,


ååh hih sista dagen på året idag och jag längtar galet till 12slaget då jag får inviga det nya året med mina bästa. kan det bli bättre? inte om ni frågar mig! nu måste jag upp och fixa en massa för snart ska jag iväg. får hoppas jag hinner lägga ut en bild på hur jag ser ut ikväll, om inte gott nytt år!

mitt 2011 i bilder

Publicerad 2011-12-30 00:08:47 i Allmänt,





JANUARI - umgicks väldigt mycket med mina vänner, tacokvällar och massa mys. och i skolan påbörjade vi ett arbete om att bygga ett hus. 




FEBRUARI - fortsatte att ha tjocka-kvällen med mina fina. umgicks även mycket med joel och hade en överraskningsfest för amanda tillsammans med alla brudar. hann även med och åka upp till bästa yessi på sportlovet. 






MARS -  var för första gången i mitt liv på metro, vilket var kul. hade mysig 3-rätters middag med julia,amanada och josefine. och det var här någonstans som jag började umgås mycket med idis. ♥




APRIL -  firade julia som blev 15 tillsammans med alla brudar. var även i kaggebo försa gången med joel. på valborg var jag på liseberg med joel, månaden var riktigt bra!! 





MAJ - var på öland och firade min lille kusin som fyllde 4år. och självklart bakade vi pizza, bullar, kakor och allt man kan, jag och min fina. 





JUNI - slutade 8an. var i linköping och shoppade, va på massa fester och fick sommarjobb. men månaden sög ändå. min värsta tid i mitt liv. 






JULI  - världens finaste månad genom tiderna. :')! trivdes väldigt bra på jobbet och pengar rullade in på kontot och saknaden efter mina bästa var enorm eftersom jag inte sett dem sen skolavslutningen. på kvällarna umgicks jag med världens finaste jessica och skapade oförglömliga minnen. det här var månaden som jag behövde och tog vara på varenda liten sekund. mina fina vänner, ida, julia och elin kom även ner till kaggebo där vi hade mina bästa dagar på hela sommarlovet. ta mig tillbaka. ♥




AUGUSTI - var den månaden jag kom hem från kaggebo. var även uppe i eskilstuna hos släkten och hade det askalas bra. festade väldigt mycket med mina fina vänner. och hade ångest för att skolan skulle börja :(( 




SEPTEMBER - var på väldigt många fester med mina bästa. hann med biomys i västervik med julia och började spela innebandy här någongång tror jag. 






OKTOBER - jag 15år. väldigt många fester här runt också, hann även med att lana med mina brudar och massamassa annat galet. 




NOVEMBER  - då var det massa innebandy matchen som gällde och fester hit och dit. kan även kalla detta för tjockis månad då jag och böbbie, jämt bakade när vi va. hihih





DECEMBER -
en mycket fin månad som innehöll blandannat, lussevaka, lucia, julafton och självklart fest på juldagen. 





du blundar och låtsas att du inte ser Att alla brister som han har bara blir fler

Publicerad 2011-12-27 15:46:56 i Allmänt,


hade planer på att jag och bästavän skulle mötas vid 12 vid hydro och att hon skulle ringa och väcka mig, menmen smarta som vi är så vaknar bägge halv 12. hihi cp. så slängde iväg mig på cyklen och hittade en tröja för 149 kr från cubus och en mascara för 49 kr (på rean) på lindex, ida hittade också en del saker. vi lunchade även på storgatan 48. jätte mysig dag på stan. älskar dig mer än allt, bästis! nu ska vi snart stor städa hennes rum och sedan ner och handla matvaror, ska även titta på när ida klipper sig. hoppas hon blir fin!! och ikväll ska det lagas mat med hon och anton och förmodligen spela wii och mysa framför en skräckis, jag sover även här. ååh du är så bra ♥♥




 

God jul

Publicerad 2011-12-24 01:54:20 i Allmänt,


och nu är det julafton igen, tänk att detta blir min femtonde jul för livet och att jag fortfarande är lika spänd och inte kan sova, delvis för mina ryggsmärtor jag haft i 2dagar och för spänningen och om tomten kommer eller inte, ja jag är seriös - jag tror på tomten. önskar alla en riktigt god jul, för det ska jag ha

..

Publicerad 2011-12-23 23:47:31 i Allmänt,


ååh har suttit jätte länge och försök och få andra sidan lika dan, men nej hela mitt hår är kaos och halv lockigt nu.. bra lina bra.. tur att världens bästa lisa ska fixa det imorgon så att min jul är räddad. hihih, så imorgon åker jag till lisa när hon sover, väcker henne får min ena sida lockad och sen åker jag, bäst är lisa men jag däremot??



Livet fortsätter inom dig och utan dig

Publicerad 2011-12-23 13:22:26 i Allmänt,


älskar lov och bara ligga och dra sig i sängen och äta jätte onyttig frukost, som idag chips.. hihihi. fattar inte att det är julafton imorgon!! blir även och festa på söndag. jodå det rullar på rätt bra nu

Alla vill ha utveckling men ingen vill ha förändring

Publicerad 2011-12-20 23:27:52 i Allmänt,


sista dagen i skolan var jättemysig. när vi kom in i klassrummet var det dukat och fint av våra kära klassföreståndare och så såg vi filmen snövit, älskar barnfilmer hihih. senare myste vi runt lite och tittade på julshowen, sista gången genom tiderna på vimarskoalan .. hur sorgligt? asså fy vill inte sluta 9an :(( städade, fick betygen och sen gick vi på jullov. efter skolan gick jag och elin på stan, hjälpte henne att hitta julklappar och så fikade vi. lovee u! ♥ har även hunnit med att va med ida, tittat på träningen och firat jul med elli och kim! 






fast det är jullov har jag ingen känsla fört? inte för helger eller någonting.. förr hade jag jämt en extrem skön fredagskänsla och lovkänslan var magisk men nu känns det inget alls. visst ska de bli skönt att bli ledig. men vet inte vad det är med mig,  är helt okänslosam. inte bara för sånt.

vi är inte såna som i slutet får varann

Publicerad 2011-12-19 23:58:40 i Allmänt,


helt sjukt vad jag älskar mig själv när jag sover hela eftermiddagen till sent på kvällen och sedan är hur pigg som helst :') ser ut och bli en sömnlöst natt.. 




imorgon blir de stan med elinpelin, fika och hjälpa henne att hitta de sista julklapparna och senare på kvällen ska jag träffa mina gullisar ida och lisa :))

det sägs att kärlek lovar stort men håller tunt, du kan kalla det förnuft men aldrig sunt

Publicerad 2011-12-19 17:25:27 i Allmänt,


idag mötte åk9 lärarna, vi vann innebandyn men förlorade handbollen och totalt förlorade vi.. men det var verkligen hur kul som helst och spela och jag tycker vi gjorde en kanon match! imorgon ska vi bara leka med klassen, se filmer,spela spel och mysa och även se en julshow och sen går vi på lov :)) hur skönt som helst! det ända som är dåligt nu är att det är snö ute.. ville ju va me om en amrikansk jul, men det är ju 5 dagar kvar till jul så man kan ju alltid hoppas, hihih.

Hur kan det kännas så rätt men ändå så fel?

Publicerad 2011-12-18 00:28:46 i Allmänt,


har varit i Kalmar idag med min bästavän och hennes familj, hur mysigt som helst!! hittade julklappar till henne där, så nu är alla julklappar klara. har även kollat på filmen "tomten är far till alla barnen" med hon,ricky och öla. vi hann även med snöbollskrig, störda ni<3

jag kan se dig, jag kan höra dig men jag kan inte förstå nånting vad du säger eller gör

Publicerad 2011-12-16 14:41:42 i Allmänt,

svart är inte en färg, det är så man känner sig.



ååh nu är det helg igen, hur skönt är det inte?? och på måndag är den bara lektioner  till lunch sen ska åk9 möta lärarna i innebandy och handboll. ska visst vara med på bägge och tjajagkommerdö har aldrig rört en handbollsboll :') sen tisdag är det julshow och sen mys med klassen och sen ... LOV! bäst är det. ledig i nästan 3veckor!! nu ska jag iallfall fixa lite tacos sen möta upp bästis och dela ut tidningar med laget och senare jobba i inträdet me henne, blir nog och sova med henne hela hegen. en bästis-helg ännu bättre. ♥♥

13 december

Publicerad 2011-12-13 10:12:16 i Allmänt,


ligger nu i soffan och myser med fika, filtar och bra tvkanaler. Är helt död efter lussevakan så lär slockna när som. Fårse om ricke kommer hit ikväll med eller inte :)

Jag behöver dig mer än jag vill ha dig

Publicerad 2011-12-12 16:26:09 i Allmänt,


dagarna springer bara iväg, och snart är det lov vilket jag älskar!! ikväll lör vi på lussevaka och sedan gå luciatåget imorgon och sen lediga efter det. kan det bli bättre? nu tänkte jag sova lite och sen packa och åka och köpa massa feta saker!

Min söndagskväll

Publicerad 2011-12-11 15:23:41 i Allmänt,


ligger i sängen och njuter av te och tänkte läsa ut boken och sedan skriva en bokreception så Helena blir glad, ska även göra klart no-planschen som jag inte ens på börjat och plugga in no inför provet imorgon. Sen ska jag äntligen slå in julklappar, älskar julen.

Ingen är rädd för att spela, de är rädda för att förlora

Publicerad 2011-12-08 16:29:02 i Allmänt,

tränade på att gå luciatåget idag i skolan, vilket var jätte mysigt!! provet gick även bättre än jag förväntat mig och dagen sprang iväg. så nu sitter jag och väntar på ricke, vi ska plugga no och svenska. hih gulle. bliv även att se på min brors match idag tsm med mina fina!



har inte tränat något den här veckan, vilket suger. och blir ingen match för mig denna helg heller. 
blir och festa imorgon och på lördag åker jag till öland för att fira jul med släkten, mys! ♥

are u ready to turn the tide?

Publicerad 2011-12-06 20:59:41 i Allmänt,

när blev allt såhär? det har varit hur bra som helst mestadels utav hösten och har inte varit skoltrött eller något .. men nu helt plötsligt kommer allt samtidigt .. vet att jag kommer sänka mig i massa ämnen. mitt gymnasium valet är klart men vill egentligen inte, men va ska man liksom göra? trolla eller be tusentals gånger att hotell och turism programmet ska komma till Vimmerby .. om det ändå vore så lätt. och har 99 saker till i skolan som ska vara klart men kan inte plugga, asså det går verkligen inte. har så mycket runt omkring mig o tänkta på så det går inte att koncentrera mig. har hur ont i magen och huvudet som helst så ska sova nu. blir visst läxhjälpen imorgon, måste få gjort lite nu!! juste, imorgon ska vi vara på vimmerby gymnasium och tror jag ska vara på handel. längtar galet mycket till helgen och lov, behöver fritid.

;

Publicerad 2011-12-06 17:21:32 i Allmänt,


hatar att det kommit snö, hatar att vissa lärare lägger allting i slutet och man får plugga ihjäl sig nätter som dar.. skulle behöva ett långt jullov typ nu! allt suger nu. allt.

för en tid som aldrig kommer igen;

Publicerad 2011-12-03 14:07:27 i Allmänt,

blev hjälplöst förälskad obeskrivligt tagen
som om jag låg ner på marken och blev slagen.
sen den stunden satt jag fast i ett nät,
förtrollad bunden - tappa hjärtat i knät.
kunde inte tänkte logiskt eller sunt,
och för varje sekund du inte fanns där blev det tungt.

Men ärligt talat det var skönt med ett dåligt svar

Publicerad 2011-12-02 21:23:06 i Allmänt,


äntligen fredag! efter skolan åkte jag mamma och pappa till Linköping, där jag hittade ett par jeans och lite julklappar till bästa bror (a) nu ligger jag mosad i soffan och ser på idol och tjockar mig med massa goda saker. början förövrigt att få ont i halsen och öronen :(

all my days were spent by the telephone that never rang and all i needed was a call that never came

Publicerad 2011-12-01 14:54:46 i Allmänt,


sitter i skolan med henke och gör någon uppgift i syslöjden om mode o sånt, dagen har varit helt okej saknar dock elin som är hemma för hon är sjuk. ska bli sjukt skönt med helg och hatar att alla lärare lägger allting i slutet .. menmen, får se vad som händer i helgen det är inte riktigt bestämt än, men det blir nog bra :) ikväll blir det iallfall att träna innebandy och plugga

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela