linaamariaakarlsson

du repar upp historien fast den är så dum om att klia tills det blöder på en och samma punkt

Publicerad 2011-08-31 19:32:10 i Allmänt,


vet inte vad de är med mig men kan verkligen inte konsentrera mig på lektionern, sitter och tänker på massa annat, iaf va de fisksoppa till skolan idag, inte direkt favortiten va så luncha på stan me liullee, pizza blev de! en aning godare, hade även skolfoto i dag, hur fula blev vi inte? :( haha! efter skolan gick jag på stan me teo och vi träffade även på erik och helena så vi gick med dem med, roliga figurer det där! åt även fläskpannkaka hos teo och sedan drog vi hem till iddiis nu är jag hemma och börjar bli sjuk så ska krypa ner i sängen och dricka te och även plugga till världens bästa lasse! 


saaknar min yeessiman! <3

we don't have the power but we never say never

Publicerad 2011-08-30 20:25:12 i Allmänt,


hejhejhejhejhejhejhejhejhejhej väärk i låren! hur ska jag komma upp ur sängen imorgon? körde min första innebandyträning idag och julia hade även sin första träning, de va hur kul som helst men jobbbigt ja! 
förresten har jag nästan aldrig varit så klanting i hela mitt liv, skulle cykla och möta lulle vid stenshult och elin ringde mig alltså höll jag med en hand i styret, och skulle sväga men svängde visst lite för kraftigt så kör fort in och cyklen, klubbar och jag faller i 1meters hög brännäslor, sen kom man inte upp heller eftersom man satt fast, bra lina!!

but i couldn't stay, i couldn't fight for you

Publicerad 2011-08-30 17:05:23 i Allmänt,


min kropp är d-ö-d, sprunigt 3.6an, dansat, ut och gått, cyklat 1mil, kört fötboll och tresteg och nu ännu mer tränning, ngn gång måste de gå över?! :O ska snart möta upp lulle iaf och kanske göra bort oss förevigt, de märks.. åh döda oss. 


heaven can wait we're only watching the skies

Publicerad 2011-08-29 19:43:01 i Allmänt,


just nu känns allting helt underbart, och hoppas det håller i sig ett tag med! om jag ska vara ärlig tycker jag inte skolan är så jobbig fast vi redan har fått en massa läxor, alla runt omkring där är så extremt skööna! förövrigt har jag sjukt ont i både vader och lår .. haha usch! men tänkte sätta mig på träningscyklen o se på oc o cykla en mil o hoppas att det går över! 


wo-ao-ao-ao-ao-ao

Publicerad 2011-08-28 09:52:54 i Allmänt,


igår blev det alltså fest i hultsfred på marknadsfesten, föra hos lullee tsm me världens härligaste människor, bästa spelet körde vi med! lååång promenad till tågstationen och sen blev det att bussa till hultsfred, hur besviken blev man inte när det inte fanns några karuseller? men kvällen blev iaf bra o nu skiter vi seriöst i allt, vi har fuckat upp igen!
(bilder kommer)

på ett sätt som ingen förstår

Publicerad 2011-08-26 23:39:50 i Allmänt,


vår första idrottslektion fick vi springa 3.6an och jag skojar inte att jag nästan dog kunde knappt andas sista biten, tjaaa konditionen!! kan säga att jag ångrade lite saker som jag gjort under sommaren när jag sprang, fyy! annars så va skoldagen bra! efter skolan gick jag till körskolan med amanda och ida, hur länge satt vi där? höll på o somna tills julia kom och slängde iskallt vitlöksbröd på min rygg, snälla hon. när vi väl kom hem blev de tacosmys me julia amanda och ida, emma kom även senare och kvällen va rolig, nu tänkte jag sova o ladda om tills imorn godnatt! 


i skuggan av din stolthet ska jag resa mig och gå

Publicerad 2011-08-24 21:00:18 i Allmänt,


visst skrev jag att jag o julia skulle börja ett nyttigare liv, men de va fisk i skolan idag o hur gott är det på en skala? så vi luncha på stan, pizza blev det. hehe. skoldagen har faktiskt varit rolig idag, helt sjukt hur mkt jag har saknar angelika, hahahaha! anton och emil tycker tydligen jag är efterbliven och jag förstår inte varför man ska kunna allt om tor o dem om det är en myt. aja, efter skolan råka jag somna och vakan ganksa sent då jag hängde med mamma o handla, nu sitter jag och äter frallor och dricker te lyssnar på musik och hade planer på att plugga men fatta inte hur man skulle göra på glosmaskinen så struntar i det, nu tänkte jag faktiskt gosa ner mig i min säng se en film och äta godis, nyttigare liv... lär även drömma mardrömmar inatt eftersom jag ska till tandläkaren imorgon..

Once a failure, always a retard

Publicerad 2011-08-23 20:30:22 i Allmänt,


9an är helt okej, dock är vårat klassrum lika tirst, skulle inte vi måla om det? ananrs så rullar dagarna på rätt så bra, idag har jag varit med lullee och vi gick 1 mil. galna? ja. vi ska visst "börja ett nyttigare liv" fårse hur länge det håller i sig, med tanke på att vi ska äta pizza imorn. när jag väl håller på och skiriver kan jag ta och berätta att elin hade en överraskning för mig, att jag fick åka till göteborg och bli sminkad oså och så skulle dem ta kort på mig, hihhi söta hon, så fick ett samtal idag ifrån ngn studio, får hoppas det blir av bara. fredag blir de myskväll och lördag fest, mina vänner är förresten det bästa som finns! 


breaking up with god

Publicerad 2011-08-20 12:19:30 i Allmänt,


förfesta upp på tåget me allmänt sköna, springa förbi poliser och äta kinamat som inte är värt 150kr, blev utslängda från en lägenhet och springa i spöregn till ett parkeringshus där vi förfesta.springa på toa på "hemmakväll" och rixfm va slut när vi kom, vi gick in vid utgången så vi fick hoppa över stängsel, gick bra till en början tills de var min tur o jag hamna på backen me söndriga kläder! åka 3 karuseller me julia och fick 50kr av en främling, vara vilse i linköping, ett par skor och väska fattigar och en massa skrapsår på magen, och en hals som inte alls mår bra idag, men otrligt värt!

räckor o lite vitt vin på de

Publicerad 2011-08-18 21:57:57 i Allmänt,


vet ine hur många gånger jag fick höra, "asså du är såå sjukt lik angelika!"
under den här kvällen, den här kvällen kan även ha varit de galnaste i mitt
liv. haha, ta mig tillbaka!

yeah it's a feeling coming home

Publicerad 2011-08-14 13:46:33 i Allmänt,


har jobbat min sista dag nu för sommaren, så får ledigt en vecka nu innan skolan börjar!
så sköna människor jag träffat den här sommaren är sjukt, fått en massa tack presenter och väldigt många snälla ord, bra jobb det där! och fina pengar som ligger inne på kontot nu!

- det spelar ingen roll att det är monligt när du finns! 


den starkaste vinner tillsist

Publicerad 2011-08-01 20:35:15 i Allmänt,


är nu i eskilstuna och har det mer än bra, bra väder, härlig pool och ännu härligare med bubbelpoolen, galen volleyboll match i poolen, kim och jag ägde mot farsan o korre. imorn blir det o se när cappe spelar fotbollsmatch och antingen shopping eller chilla i poolen, jag klagar inte.

vilse men ändå hemma

Publicerad 2011-08-01 20:30:29 i Allmänt,


snacka om sjuukt trött tjej efter gårdagen, men värt. körde vilse med julias båt i vassan tsm med hon o emma och fick med oss en fisk bara sådär på vägen tillbaka och john låter exakt som harry potter, sjukt läskigt. dennis är med bra, hahah. ro hem med en hel åra och en halv hur det nu kom sig? lulle fick visst en idé att vi skulle gå till någon grillplats mitt i natten o grilla, åka moppe och även gå vilse i skogen i natten och dana gjorde de ju inte bättre när han skrämde oss, elda i lulles grill och dennis äger på att sätta igång vhs och se svärdet i stenen,natthumorn va ganksa galen, skratta tills jag grät, natt mackor med dana o hampe, enormt sköna massager och somna runt 8 och blev väckt av att ha ett ostchips på örat.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela