linaamariaakarlsson

mitt 2012 i ord och bilder

Publicerad 2012-12-30 23:21:00 i

 


                                         
   -  Januari   - 

mitt år kunde inte ha börjat bättre, då jag på nyårsafton träffade oscar och som med tiden blev min stora kärlek. ♥♥ det som gjorde januari värt att minnas var alla roliga tyskalektioner med julia, lisa och mars el. camwowade oss igenom varenda lektion och bara gnällde. ååh.


 
-   februari   -

jag festade loss med mina vänner på metropol och avled i skolan med de första nationella-proven och miljontals andra saker. men vi överlevde och undrar nu varför vi tyckte det var så jobbigt? det var en fin månad då jag hade en jättegosig allahjärtansdag med mitt hjärta.


  
 


      -   mars   - 

jag och min fina vän josefine började tillsammans ett nyttigareliv då vi åt bättre och rörde på oss mer. solen kom fram tidigt och varje rast satt pelin och jag på samma ställe och bara njöt. 


  



-   april   -

jag och dreamteams kom på lustiga ideér så som att moppa och köpa marknadsgodis. underbara ni! jag var även väldigt stolt över min älskade bror då han kom med i smålandslaget och var i umeå och kom 3a med laget. jag och mitt egna lag var i örebro på cup, men för oss gick det inte så bra ;)

 
 
 
         -   maj   -

grillen började komma fram och jag och gänget hade grillkvällar. förstårs. <3 nu började jag även att spendera helgerna i kaggebo med min älskling. äntligen fick du åka dit (!!!!!!!!!!!!!!!!!)  
 



-   juni   -

ååh juni, fina juni. *
det var sista stunderna tillsammans med fina 9c. <3 våra skoltröjor kom hem och dem var jättemysiga!! ååh
vi hade en trevlig avslutningsmiddag som var över förväntningar. skolavslutningen var h e m s k . många tårar föll och det kändes som man skrev på skiljsmässopapper :( sorligt men, sant.
skolavslutningskvällen var fin men dagen efter förvann jag iväg till stället där jag hör hemma. kaggebo. jag kom inte hem fören augusti. hela juli bestod av jobb, jobb och jobb. men det var roligt.
min midsommar var den bästa genom tiderna då för första gången jag fick fira det med oscar.





-   juli   -

likså med juli, jobb.
men det gör inget att gå till jobbet när man har roliga arbetskamrater som jessica och lisbett. min familj kom nästan varenda kväll som vi hade kvällsöppet och det gjorde mig jätteglad.
efter jobbet hade vi roliga fester med nytt folk vi hittat och det blev inte så mycket sömn. speciellt inte nätterna då folket på sista bilden var hos oss. haha
jag hade underbara (!!!) dagar i malmö med älskling, hans familj o släkt. det var nog sommarens högdpunkt.




-   augusti   -

jag och min familj var uppe i eskilstunga och hade det allmänt bra.
men denna månad förendrades mycket i mitt liv. jag började gymnasiet i linköping och träffade underbara carro. och många många andra. nollningsfesten var det galnaste i mitt liv och det kommer jag aldrig glömma.


-   september, oktober, november, december   -

jag har ärligt inte så måga bilder från hösten. ( fast att det är årets bästa månader ) men hösten var lika mysig som alltid. det blev bio på bio på bio. jag spenderade den mesta tiden av mitt liv på tåg och buss mellan linköping-vimmerby och var ofta hos farmor på goda middagar med familjen.
hade en mysig jul och en rolig juldag med festligheter.

detta år kan sammanfattas som ...
lärolikt.
jag träffade min s t o r a kärlek och upplevde tillsammans alla högtider. så mysigt!! <3
jag har lärt ganska mycket detta år och vill bara tacka alla som gjort det här året till egentligen det bästa året.
tack!

well you only miss the sun when it starts to snow

Publicerad 2012-12-30 23:01:00 i



det är runt de sista dagarna på året och oscar och jag skämmer bort mina förldrar med detta. men de är så värda det! jag tycker iallafall att det här året har gått sjukt fort. det snabbaste av alla år, tror jag nästan. är så nöjd med året och är redo för 2013.

Uppesittarkväll med Bingo lotto

Publicerad 2012-12-23 20:33:59 i


sitter bänkade framför tven och spelar uppesittarkväll med bingo lotto. Var 1 nummer ifrån en resa till menorca, haha nej men nu ska vi spela vidare

we are too young to be sad

Publicerad 2012-12-21 15:25:00 i




igår gick vi äntligen på lov!! hur skönt som helst. min kära klass och jag firade in lovet med en go´fika. när jag väl kom hem träffade jag älskling, vi gosade och spelade mario kart. idag har jag varit hos dumma tandläkaren och fått ont i tandis :( men smärtan försvann rätt fort då jag hittade lite fina saker på stan. mamma och jag har även varit på spa idag och nu är jag helt slut!! ska ta igen mig lite innan älskade morbro kommer <3<3<3 senare ikväll blir det att kolla på brorsan som har math idag. bra första dag på lovet!

I väntan på tåget ...

Publicerad 2012-12-19 20:57:00 i




... så blir det shopping. man kan ju inte sitta i 1,5 h och bara glo, så detta spenderar jag min tid på.
imorgon är det änligen lov och som "hejdå" så tog jag en mysi frukost med bästa flisi. när jag senare kom hem så har jag myst med bästa vännen. och nu nalkas "morden i Sandhamn" med mamma och pappa. mys

I should be studying right now

Publicerad 2012-12-17 19:06:00 i



jul jul jul om ..... en vecka  (!!) längtar snart ihjäl mig :( det blev ju inte direkt bättre när vi hade julmys i skolan med 2orna idag. det blev paketleken, fika och lekar .. när jag kom hem slåg jag in (nästan) alla julklappar. har även kört bil idag och fick k r a m p i vänsterbenet exakt som igår .. är ju en fördel om man når fram och ser, inte bra att vara 1.60. men nu kommer iallafall böbbie då det blir julpyssel <3

someday, you'll understand

Publicerad 2012-12-13 22:16:00 i


sjuk, sjuk, sjuk .. vill vara frisk. måste dock bege mig till skolan imorgon för ett prov. ska iallafall vila upp mig i helgen med finaste

Fredag

Publicerad 2012-12-07 10:04:29 i


ska snart ha muntligt tal :( men sen går jag på helg! Carro ska följa med mig hem och vi ska träffa Ida senare!!

Mys dag

Publicerad 2012-12-03 21:49:23 i


efter skolan myste jag runt på Linköpingsgator med flisi, vi hittade ganska många julklappar och blev medlemmar på hemmakväll! nu ikväll har jag bakat lussekatter, saffranskaka, slagit in julklappar och gått en snöi promenad med min ängel

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela